Designworx
Overlap

Wens je een offerte voor een nieuwe website , een restyling van je huidige website , heb je advies nodig , nieuwe webteksten of een hostingspakket neem dan contact met ons op . We helpen je graag !

Neem Contact

Bezoek ons op Facebook

Start de dag met …. lekkere dingen van bij Bakkerij Darius :-)

Wil je de dag beginnen vol energie? Start dan met een heerlijk voedzaam ontbijt….Wij inspireren je alvast met deze website.

Bij Darius Bakkerij | Brasserie, gelegen aan de Bilzerbaan 77, in Lanaken kan je terecht voor je dagelijks vers brood en gebak, maar ook voor pralines, chocolade creaties en ambachtelijk roomijs. Naast de bakkerij is er de brasserie (voorheen ijssalon Darius ) gelegen waar je niet alleen lekkere dingen voor bij de koffie kan proeven, maar ook kan genieten van grote ijscoupes en warme gerechten.
Alles is huisgemaakt ….. En dat proef je!!

Bekijk meer op ons portfolio

 

Bij verderklikken op deze website gaan we ervan uit dat je cookies accepteert Meer informatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait en snel weergegeven wordt in je browser. We gebruiken Google Analytics om de website te analyseren. Verder hebben we gegevens van je naar aanleiding van je aanmelding op de nieuwsbrief die we uitsluitend gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. Als je accepteert gaan we er vanuit je dit goed vindt. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Sluit