Designworx
Overlap

Wens je een offerte voor een nieuwe website , een restyling van je huidige website , heb je advies nodig , nieuwe webteksten of een hostingspakket neem dan contact met ons op . We helpen je graag !

Neem Contact

Bezoek ons op Facebook

Geslaagd :)

Geslaagd ūüôā


We volgden deze cursus om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn,  betere adviezen te kunnen en mogen geven ivm online adverteren op social media en Google.
We helpen je website nog hoger te plaatsen in de zoekresultaten en leren je werken met de gegevens in de Google Analytics statistieken.

Wat is Online Marketing?

Online marketing is een vorm van marketing van producten en diensten via internet. Online marketing omvat internetreclame, maar evengoed minder directe vormen van marketing, zoals zoekmachinemarketing,  e-mailmarketing, en marketing via sociale media. De laatste jaren is reclame en marketing via het internet uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt.

Twee belangrijke pijlers van de hedendaagse online marketing zijn: zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing (SEA). Met SEO wordt een website geoptimaliseerd om vindbaar te zijn in het organische (onbetaalde) gedeelte van de zoekmachines. Met SEA worden de betaalde kanalen van de zoekmachines benut, zoals: Google Adwords.

1. Bereik gemakkelijk je doelgroep

Een groot voordeel van het adverteren op het web is het gemakkelijk bereiken van je doelgroep. Je hoeft zelf niet te investeren in het verkrijgen van data over jouw specifieke doelgroep. Google en andere sociale media beschikken namelijk al over deze gegevens en jij mag er gratis gebruik van maken. Zo weet je zeker dat de advertentie alleen zal worden getoond aan de juiste mensen en voorkom je onnodige advertentiekosten. Je kan bij online adverteren filteren op bijvoorbeeld: demografie, geografie en interesses.

2. Bepaal zelf je budget

Ten opzichte van traditionele media, zoals print, radio en televisie, ben je niet gebonden aan vaste tarieven. Op het web kan je zelf bepalen hoeveel budget je besteed. Je betaalt pas bij een klik en je kan een vast bedrag per dag instellen. Als het budget op is, dan is het op. De advertentie wordt dan niet meer getoond. Je krijgt dus geen onverwachte hoge kosten.

3. Meten is weten

Online advertenties lenen zich goed voor het doormeten van conversies op bijvoorbeeld je website. Als je een webshop bezit kun je meteen zien hoeveel orders en omzet een advertentie heeft opgeleverd.
Naast de conversies krijg je inzicht in allerlei statistieken. Deze statistieken kun je gebruiken om de prestaties van de advertentie te beoordelen en eventueel verbeteringen door te voeren in de advertentie. Blijken de zoekwoorden niet effectief genoeg te zijn? Dan kan je met een paar kleine aanpassing binnen no-time overgaan op andere zoekwoorden.

4. Gemakkelijk aanpassen & optimaliseren

Heb je een spelfout in de tekst zitten? Geen probleem. Het voordeel van online adverteren is dat je dit direct kan aanpassen. Traditionele media bieden deze functie niet.

5. Bepaal zelf wanneer de advertentie wordt getoond

Wil je bijvoorbeeld een advertentie op de Google Zoekmachine waarmee je direct kan bellen naar jouw fysieke winkel? Dan wil je natuurlijk dat dit alleen gebeurt als de winkel daadwerkelijk open is. Geen probleem, want je kan gewoon een begin en een eindtijd instellen. Je kan ook gemakkelijk vooruit plannen. Maak alvast de advertentie die je over zeven dagen online wilt hebben. Stel een begindatum in en de advertentie wordt vanaf die datum getoond.

Ook zin in online adverteren?

Wens je graag meer bezoekers op je website, had je graag meer omzet en wil je graag adverteren op social media zoals Facebook, Instagram? Wil je graag hoger komen in de Google resultaten?
We tillen je website naar een hogere ranking in Google door hem te optimaliseren met de juiste content en zoekwoorden.

Contacteer ons  voor gratis advies

Laat je het adverteren van je bedrijf en producten liever over aan een expert?

Geen probleem, Jolanda Damsa van LandJeTekst weet als geen ander hoe je op een professionele manier advertenties brengt op FB. Met haar jarenlange ervaring en nominatie  als freelancer van het jaar weet ze precies hoe jij meer bezoekers krijgt en je omzet kan verhogen.

Ben je een starter en weet niet hoe je aan alles moet beginnen om naambekendheid te krijgen, je bedrijf online moet presenteren en wil je een totaalpakket van visitekaartje, logo, fb-pagina tot zelfs een website, dan helpen je we graag. We werken graag samen met Chantal Crauwels van¬†Brandingfactory. Ze helpt ondernemers met het cre√ęren van een persoonlijke huiststijl en biedt alle promotie- en advertentiemiddelen aan.

 

 

Bij verderklikken op deze website gaan we ervan uit dat je cookies accepteert Meer informatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait en snel weergegeven wordt in je browser. We gebruiken Google Analytics om de website te analyseren. Verder hebben we gegevens van je naar aanleiding van je aanmelding op de nieuwsbrief die we uitsluitend gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. Als je accepteert gaan we er vanuit je dit goed vindt. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Sluit