Designworx
Overlap

Wens je een offerte voor een nieuwe website , een restyling van je huidige website , heb je advies nodig , nieuwe webteksten of een hostingspakket neem dan contact met ons op . We helpen je graag !

Neem Contact

Bezoek ons op Facebook

Onderhoud zelf doen of uitbesteden?

 Joepie, je website is online, en nu ?

Je hebt je WordPress site gemaakt of laten maken, laten optimaliseren voor Google en dan ga je aan de slag. Nadat de website actief is, mag ze niet verwaarloosd worden. Om een website levendig te houden is het aan jou om regelmatig nieuwe zaken te melden. Een bezoeker komt maar terug als het de moeite blijft om terug te komen. Misschien is er nieuws? Of een nieuwe project? Of een nieuwe activiteit?

Stop tijd in je website!

Het is belangrijk om de website steeds up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van teksten of het uploaden van nieuwe afbeeldingen.

Technische ontwikkelingen

Daarnaast weten we allemaal dat de techniek van vandaag continu veranderingen met zich mee brengt. Er verschijnen dagelijks nieuwe updates, bijvoorbeeld voor WordPress, die geïnstalleerd moeten worden. Ook moet je er tegenwoordig voor zorgen dat jouw website niet alleen goed zichtbaar is op iedere computer, maar ook op elke soort telefoon of tablet. Daarnaast dien je je website te updaten voor het zichtbaar blijven op de meest recente internetbrowsers. Het is dus belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen.

Website onderhoud is ook van belang voor zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Wanneer je SEO toepast zul je dit met zoekwoorden hebben gedaan die op dat moment een groot zoekvolume hadden. Echter brengt ook het zoekgedrag van bezoekers veranderingen met zich mee. Het (her)schrijven van teksten op nieuwe zoekwoorden kan hierbij helpen. Daarnaast ziet Google dat jij bezig bent geweest met het creëren of aanpassen van content. Dit is belangrijk omdat Google dan ziet dat jij actief bezig bent met je website. Je website zal dan eerder als relevant worden bestempeld.

Update je je site niet, dan zal die trager worden en ook gevoeliger voor hackers. En om die laatste reden zal je webhoster je op een gegeven moment dringend verzoeken om je website te updaten of deze anders offline halen. Ook hosting providers willen geen hackers op hun servers.

Onderhoud zelf doen of uitbesteden?

Onderdelen van WordPress die regelmatig een update nodig hebben

WordPress zelf. Regelmatig komen er nieuwe releases en versie van WordPress uit. Als je inlogt in het dashboard, zie je de aankondiging van de update altijd staan.

WordPress plugins. Sommige plugins komen regelmatig met een update, andere bijna nooit. Ook deze updates zie je in je WordPress dashboard staan.

WordPress themes. Zo af en toe is het nodig om een WordPress theme bij te werken. Hoe theme bijgewerkt moet worden, is afhankelijk van het theme. De standaard WordPress themes kunnen met één druk op de knop bijgewerkt worden. Bij betaalde themes is dit afhankelijk van de ontwikkelaar en kan het soms wat complexer zijn. De aankondiging van deze updates worden vaak minder duidelijk aangegeven. Dit moet je zelf dus regelmatig controleren.

Het updaten van WordPress omgeving en de bijbehorende plugins lijkt erg eenvoudig en kan simpelweg middels 1 druk op de knop. Het overgrote deel van de standaard updates gaat zonder problemen, toch wil nog wel eens gebeuren dat na een update uw website (deels) niet meer functioneert. Wilt u er zeker van zijn dat uw onderhoud geen schade aanbrengt aan uw website, besteed dan uw onderhoudswerkzaamheden uit aan ons. Wij hebben ervaring met WordPress onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel  oplossen.

De EXTRA'S

Optimalisatie van je website

Behalve ervoor zorgen dat je website up to date blijft of dat we je nieuwe foto’s of teksten uploaden ,  je website uitbreiden met nieuwe pagina’s , het menu aanpassen of projecten toevoegen, doen we nog veel meer om je website soepel en snel te laten draaien. We optimatiseren je website kwestie snelheid, intergreren een SSL veiligheidscertificaat in je website, we controleren je website op online zijn via verschillende tools  en software.

Snelheid van de laadtijd

We kijken steeds kritischer naar de laadtijd van een website om ervoor te zorgen dat bezoekers de beste ervaring op een website hebben. Bezoekers vinden het fijn als een website snel laadt en zoekmachines zoals Google of Bing beoordelen snellere websites hoger in de zoekresultaten.

DE LAADTIJD IS AFHANKELIJK VAN DRIE FACTOREN:

  • Techniek: hoe is de website opgebouwd
  • Hosting: de server waar de website op draait
  • Client speed: de internetsnelheid van de bezoeker

Op het vlak van hosting zit je bij Designworx goed. Wij laten onze website en het liefst de website van onze klanten hosten door Level27.
Deze hostingprovider woont net naast de deur, heeft uitstekende revolutionaire betrouwbare snelle servers. Ze staan ook steeds klaar met tips en tricks, geven technische ondersteuning en de eerste resultaten zijn bevestigend. Het sleutelen aan de achterkant van websites die we ondertussen mogen onderhouden hebben zeer goede resultaten.

Het SSL beveiligingsertificaat

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk.

Wij intergreren een SSL beveiligingscertificaat in jou website. Het beveiligen van een website met een SSL certificaat om HTTPS mogelijk te maken kan een lastig en kostbaar proces zijn. In ruil daarvoor krijgt de website een boost qua vertrouwen en veiligheid. Een leuke bijkomstigheid is dat het positief kan werken voor de SEO resultaten. Inmiddels hebben we ervaring om SSL certificaten probleemloos te intergreren in een website en besparen we jullie veel tijd en moeite.

Website monitoring

Wij controleren je website op 24/24 via website monitoring. Niet om de hostingprovider te controleren of hij de beloofde 99,9% onlinetime verwezelijkt , wel om gewaarschuwd te worden via sms of mail wanneer er een downtime is en naar een oplossing of oorzaak kunnen zoeken.

Conclussie

WordPress onderhoud varieert van backups tot updates en van optimalisatie tot ‘uptime monitoring’. Voor bijna elk onderdeel zijn meerdere plugins beschikbaar. Dus als je het onderhoud van je WordPress website liever zelf in de hand houdt, dan kan dat.

Voordeel:

  • Gratis

Nadeel

  • Tijdrovend
  • Vereist enige kennis
  • Voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen

De tweede keuze, een onderhoudscontract afsluiten.

Voordeel:

  • Je kan op beide oren slapen ,wat je website betreft.

Nadeel:

  • Niet gratis

Designworx onderhoudt met plezier je website.

Waarom?
Niet om de extra centen  en snel rijk te worden , daar zijn andere manieren voor. maar wel omdat wij met veel passie en inzet aan jullie website hebben gewerkt , er trots op zijn en tevreden klanten willen met een goedscorende en snelle website.
Wij hebben er immers de kennis en de tools voor.

Een garagist verkoopt jou ook geen wagen omdat hij wil dat je 200m verder tegen de vangrails belandt, hij wil dat je er plezier aan hebt en vele kilometers lang…..

Onderhoudscontracten

Een standaard onderhoudscontract bestaat bij ons niet, elk contract wordt afgesloten naargelang de behoefte van de klant. Dat kan gaan van de gewone updates verzorgen  tot wekelijks onderhoud met het invoegen van nieuwe projecten, producten en optimalisatie.

Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie over onze onderhoudswerkzaamheden en contracten , neem dan gerust contact op via telefoon 0497-630.813 of email info@designworx.be .

Wij helpen je graag!

Bij verderklikken op deze website gaan we ervan uit dat je cookies accepteert Meer informatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait en snel weergegeven wordt in je browser. We gebruiken Google Analytics om de website te analyseren. Verder hebben we gegevens van je naar aanleiding van je aanmelding op de nieuwsbrief die we uitsluitend gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. Als je accepteert gaan we er vanuit je dit goed vindt. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Sluit