Designworx biedt je volgende diensten aan: van een moderne responsive website met geoptimaliseerde webteksten tot een begeleiding van een volledige grafische vormgeving met bijbehorend drukwerk van reclamefolders en magazines.
Ook kan je bij ons terecht voor zeefdrukwerken en alsof dit nog niet volstaat verzorgen wij ook de vertaling van jou handleidingen en folders.

Webdesign

Designworx maakt responsive en moderne trendsettende websites met CMS systemen aan zeer voordelige prijzen. Ook voor onderhoud en restyling kan je bij ons terecht.

Lees meer

Webteksten

De aandacht voor webteksten is net zo belangrijk als de uitstraling van je website, zo niet belangrijker. Goede webteksten zorgen namelijk dat je gevonden wordt door zoekmachines.

Lees meer

Webhosting

Voor onze klanten bieden wij webhosting pakketten met 100% uptime aan op supersnelle servers. We verzorgen ook jou domeinnaam en email adressen.

Lees meer

Grafisch Ontwerp

We geven jou creatief maatwerk voor al jou marketing producten en zorgen voor een eigen specifieke huiststijl voor je website, logo en folders.

Lees meer

Zeefdruk en Reclame

Vertrouw op veertig jaar ervaring in de bedrukking van zelfklevers, reclameborden, banners, textielbedrukking. Wij bedrukken alle mogelijke oppervlakken in zeefdruk.

Lees meer

Onderhoud

Wij kunnen voor u uw website up to date houden en onderhouden, zodat u zich geen zorgen moet maken en tijd bespaart. We bieden u op maat gemaakte onderhoudscontracten aan

Lees meer

How Can We Help You?

Wens je meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op.

We helpen je graag!

Neem contact op