Designworx is gespecialiseerd in het ontwerpen , restylen en het onderhouden van websites voor bedrijven , organisaties en zelfstandigen en dat tegen een zeer voordelig tarief.

Responsive webdesign

W

Webdesign

Designworx maakt responsive en moderne trendsettende websites aan zeer voordelige prijzen. Dat wil zeggen dat uw website mooi zichtbaar is op smartphone, tablet en pc en voorzien is van de laatste technieken, waardoor uw website niet alleen een frisse en moderne uitstraling heeft maar ook goed zichtbaar is in alle browsers.

Wij werken met CMS systemen zoals WordPress en Joomla. Standaard in uw website maken wij uw email adressen aan en zorgen voor inbreng Google analystics, waardoor u zelf de statistieken van uw bezoekers kan bijhouden.

R

Restyling

Re-stylen betekent bij ons uw huidige website omvormen tot een modern, responsive website die hoog scoort bij zoekmachines, het aanpassen van de teksten en eventuele foto’s met een CMS systeem waardoor uzelf gemakkelijk uw website erna  kan updaten en bewerken.
Wanneer u dus denkt dat:

  • Uw huidige website aan een nieuwe look toe is.
  • Uw website niet meer past bij uw huidige huisstijl.
  • Uw huidige website niet mooi getoond wordt op smartphone of tablet.
  • U graag zelf teksten en foto’s wil plaatsen of uw website wil uitbreiden.

dan kunnen wij uw huidige website re-stylen met een nieuwe frisse look, nieuwe recente foto’s en teksten aan een zeer voordelig tarief.

webshop

W

Webshops

Dankzij onze open source pakketen kunnen wij krachtige budgetvriendelijke webshops bouwen voor elke type onderneming.
Uiteraard hebben ze ook een responsive design en zijn ze goed zichtbaar op alle platforms zoals smartphone en tablet. Een technische kennis is niet nodig en u kan dan ook heel gemakkelijk zelf uw producten toevoegen, wijzigen en verwijderen.
We zetten betaalmiddelen zoals paypal, visa mastercard voor u actief, nemen als het moet foto’s van uw produkten en zetten de categorien klaar naar wens.
Verder zetten we de SEO in orde zodat men uw webshop makkelijk vindt in de zoekmachines.
Wij zorgen dat een professionele webshop voor elk budget haalbaar is en uw investering erin gemakkelijk terug verdient wordt.

O

Onderhoud en updates

Om uw website aantrekkelijk en fris te laten uitzien is het aan te raden uw website regelmatig van aangepaste teksten en foto’s te voorzien. Dit kan u gemakkelijk zelf door het ingebouwde  CMS systeem.
Maar naast de inhoud moet ook de techniek up to date blijven, regelmatig komen er nieuwe updates vrij om uw websites blijven te voorzien van beveligingen tegen hacken en het indringen van ongewenste bezoekers.
Verder zorgen zoekmachines zoals Google ervoor dat een goed onderhouden website hoger komt in de zoekresultaten.
Wij kunnen voor u uw website up to date houden en onderhouden, zodat u zich geen zorgen moet maken en tijd bespaart. We bieden u op maat gemaakte onderhoudscontracten aan per uur, per kwartaal of per jaar.

Onderhoud en updates